Net even anders ...

Soms komt het voor dat je persoonlijke situatie net even anders is dan doorsnee.
Je totaal anders denkt dan de meeste mensen of je wilt zelf de regie houden over de uitvaart en wellicht daarmee een boodschap achterlaten voor je naasten. 
Het kan ook zijn dat je totaal niet wilt waar de meeste mensen voor kiezen, vanuit daar helpen wij ook de uitvaart te verzorgen.

Geen uitvaartkist, maar een opbaarplank.

Buiten het feit dat je ook in de buitenlucht je uitvaart kunt laten plaatsvinden ben je natuurlijk ook niet verplicht om een uitvaartkist te gebruiken. Wij zien steeds vaker dat mensen kiezen voor een opbaarplank, hierbij wordt de overledene volledig gewikkeld in een mooie lijkwade.

Geen rouwauto, maar een uitvaart-bus.

In de uitvaart-bus kunnen, naast de kist welke wordt vervoerd, nabestaanden rondom de overledene plaatsnemen. Zo vervoeren wij de overledene alsmede de nabestaanden in 1 vervoersmiddel namelijk de uitvaart-bus. 
Ook bloemstukken of persoonlijke spullen kunt u op deze manier eenvoudig mee brengen naar de begraafplaats of naar het crematorium.

Natuurbegraafplaats

Een eeuwigdurende rustplaats in de natuur vlakbij Amsterdam.

DE VOORDELEN VAN NATUURBEGRAVEN

  • Behoud van natuur voor toekomstige generaties
  • Eeuwigdurende grafrust
  • Alle ruimte voor persoonlijke invulling
  • Geen zorgen voor nabestaanden
  • Eenmalig laag tarief

Bijzondere uitvaartkist

Voor sommige mensen is het belangrijk het gevoel te hebben dat de overledene na de uitvaart nog dusdanig aanwezig is zoals bijvoorbeeld gedurende de opbaring van de overledene. Dan kiezen mensen voor een uitvaartkist van een zwaar kaliber houtsoort zoals Eikenhout of Mahonie hout. Deze uitvaartkisten worden meestal gebruikt voor een begrafenis en zijn dusdanig van kwaliteit dat je geeneens een grafkelder nodig bent.
Voor begrafenis een hele lange duurzaamheid van intact blijven van de uivaartkist.

Een bijzondere route  ...

Het is best bijzonder om nog een eindje om te rijden alvorens je de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats brengt.
Bijvoorbeeld de plek waar je bent opgegroeid of de plek waar je graag kwam.

Een nog bijzondere uitvaartkist

Van dit model is er slechts 1 op voorraad, de uitvaartkist voldoet aan de Nederlandse maatstaven voor begraven en cremeren.
Deze voetbalschoen is speciaal voor ons gemaakt in Engeland en is dus beperk beschikbaar. 
Interesse ? Bel 06-48 48 1230